WERKWIJZE

INTERIM TECHNIEK omdat detachering meer is …

Het voorzien in uw behoefte naar INTERIM capaciteit, door het samenbrengen van de Industrie en de Technische Interim professionals. De capaciteit behoefte vanuit uw bedrijfsvoering koppelen wij aan de beschikbare competenties gericht op de korte en lange termijn. Gespecialiseerd in de technische competenties werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering en technische bedrijfskunde.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan als opdrachtgever (leverancier, sub-contractor of producent) en arbeidsbemiddeling (gedetacheerde, ZZP en bemiddelaar) voor diverse kleine en grote bedrijven. Wat bieden wij:

Uw vraag voor de lange termijn aan medewerkers:

  • Deta-Vast
  • Werving & Selectie
  • Job posts 
  • Assessment of team analyse

ONZE WERKWIJZE

Jouw nieuwe INTERIM PROJECT in de techniek vind je bij ons! “INTERIM TECHNIEK” is er voor de regionale Opdrachtgever met een tijdelijke vraag en de nationaal georiënteerde Interim Professional met haar specifieke aanbod. Door continu deze twee klanten met elkaar af te stemmen, ontstaat de juiste samenwerking. Flexibiliteit, kennis, ervaring en vakmanschap zijn hiervoor cruciaal. Toekomst gericht met een gezamenlijk resultaat! Ervaringsdeskundige, integer en met een win-win komen tot een gezamenlijk, toekomstgericht resultaat. Het zijn deze drie zaken die ons onderscheiden. Wij hebben een andere kijk op talent in de samenleving en het toekomstig werkgeverschap. Dus geen CV schuiver naar Opdrachtgever en geen afknijpen van verdiensten voor de Interim Professional!

Praat eens met een van onze medewerkers met eigen ervaring uit jouw vakgebied in de branches:

  • Proces Industrie: chemie, voeding, farmaceutisch
  • Maak Industrie: stuks/massa, verpakking, scheepsbouw, automobiel industrie
  • Installatietechniek: ingenieursbureaus en installatie bedrijven

Voor jouw ‘next step’ in je carrière of een uitdagend project als zelfstandig professionals. Wij bieden interessante opdrachten gericht op advies, engineering, coördinatie, projectleiding en lijnmanagement.

Uw nieuwe medewerker via INTERIM TECHNIEK in een op maat aanpak zodat u er een goed gevoel bij heeft. Met kennis van de techniek, voor Detachering of Werving & Selectie, en recruitment op maat. Hoe we dat doen, onze samenwerking en wat klanten hiervan vinden:

* Ben je HBO studente en zoek je een ondernemende stage of eind opdracht? Lees de bijlage voor Recruitement/HR. Heb jij je hart bij Marketing / Communicatie of Social Media en Word Press , neem dan ook vrijblijvend CONTACT op . . . . 


KvK nr – 62706233 | Wet WAADI goedgekeurd door de KvK!verwijzing website ZZP nederland

VAR-WUO Mei 2016 | Wij beschikken over GOEDGEKEURDE modelovereenkomsten DBA!

Lidmaatschap van ZZP-Nederland | Modelovereenkomsten, Verzekeringen, Kennis

In lijn met de wet AVG voor Bescherming Persoonsgegevens conform EU

INTERIM TECHNIEK informatie Privacy Statement Download .pdf | versie 2018