INTERIM PROFESSIONALS

Beloning

Bij INTERIM TECHNIEK zijn de Interim Professionals en de Opdrachtgever beide klant. Een andere benadering van de huidige arbeidsbemiddeling en een bewuste keuze. Jij als Interim Professional (zelfstandig zzp’er, freelancer of gedetacheerde) wilt namelijk ook als klant behandelt worden.

  • Waarom is dit anders?

De Interim Professional is klant als het gaat om het uitvoeren van de Interim/Detachering opdracht. Hij/Zij maakt afspraken over de vorm van uitvoering en de beloning hiervoor. In overleg met INTERIM TECHNIEK wordt meer inzet en meer uren direct beloont door betere verdiensten. Dit geldt ook voor een langere duur van de opdracht, waarvoor de Interim Professionals volgens afspraken vooraf meer kan verdienen in plaats van minder…

  • Hoe waarderen wij meer inzet?

In overleg met INTERIM TECHNIEK worden afspraken gemaakt waarbij per periode de inzet beloont wordt. Ook als je elders een opdracht krijgt aangeboden, maar zelf net niet beschikbaar bent, kun je INTERIM TECHNIEK de opdracht laten beheren. Zodra wij een andere Professional op deze opdracht kunnen plaatsen, krijg jij als zelfstandige toch een vaste verloning. Beloning naar werken!

  • Mogelijkheid voor opleiding?

De Interim Professional kan in overleg met INTERIM TECHNIEK en/of de Opdrachtgever kijken naar mogelijkheden van opleiding. Opleiding in de vorm van korte trainingen of een cursus dragen bij aan je algemene inzetbaarheid, en dus aan de toegevoegde waarde bij de opdrachtgever. Hierbij kun je denken aan toepassing gerichte kennis zoals LEAN, HARADA, VCA-vol, BHV, Risico-analyse, HAZOP training, projectmanagement volgens PRINCE methode, etc. Dus gericht op je huidige opdracht of alvast vooruit kijkend naar je nieuwe opdracht. Hierdoor blijf je bij in de laatste stand der techniek of schaaf je jouw specialisme bij. Kortom, samen gaan we invulling geven aan de opleidingsbehoefte!

  • Interim Professionals aan het woord!

Interim Professional worden ingezet in de Techniek, worden daar erg gelukkig van en het geeft zingeving. Als Engineer, Projectleider, Specialist, Management, voor Industie en Automatisering: LEES WAAROM!

Bel of mail ons voor meer informatie: CONTACT

Kijk voor onze vacatures in het overzicht: VACATURES

Interim professionals leren trainingen ontwikkelen

Interim Professionals blijven competenties trainen